Η εταιρία

Το 1962 στη πόλη της Κοζάνης ο Αθανάσιος Πουπνάρας ιδρύει το πρώτο Οπτικό κατάστημα της πόλης. 24 χρόνια αργότερα, το 1986 μαζί με την κόρη του ιδρυτή Ματίνα Πουπνάρα, η οποία σπούδασε Οπτική στη σχολή IRSOO που εδρεύει στο Vinci της Φλωρεντίας στην Ιταλία, ιδρύεται πλέον η εταιρία Οπτικά Πουπνάρα Ο.Ε. ανανεώνοντας την εταιρία με νέες και εξειδικευμένες υπηρεσίες. Μαζί με το σύζυγο της Κωνσταντίνο Γιαννή είναι πολύ υπερήφανοι που έχουν δημιουργήσει ένα περιβάλλον πολύ φιλικό προς το καταναλωτή προσεγγίζοντας την κάθε του ανάγκη με την ίδια αφοσίωση και σοβαρότητα.

Ο δρόμος που έχουμε χαράξει στο οπτικό μας κατάστημα από το 1962, είναι αυτός της ποιότητας, της επιστημονικής προσέγγισης και της εξειδίκευσης σε κορυφαίου επιπέδου προϊόντα και υπηρεσίες. Σας προσφέρουμε τα πιο πρωτοποριακά και ιδιαίτερα προϊόντα που υπάρχουν στο χώρο της όρασης,όπως επίσης σε λίγο καιρό θα έχουμε τη δυνατότητα να σας προσφέρουμε ακόμη μία πολύ σημαντική υπηρεσία, αυτή της Οπτομετρίας, εν μέσω του διπλωματούχου Οπτομέτρη-Οπτικού Αθανάσιο Γιαννή, υιό των ιδιοκτήτων της εταιρίας, ο όποιος σπούδασε στη σχολή IRSOO.

Οι τακτικές μας επισκέψεις στο εξωτερικό τόσο σε προμηθευτές, όσο και στις μεγαλύτερες εκθέσεις του κλάδου ανά τον κόσμο, καθώς και τα συνεχή σεμινάρια που λαμβάνουμε μέρος, παίζουν καταλυτικό ρόλο στις υπηρεσίες που προσφέρουμε.

Είμαστε το μοναδικό κατάστημα στην Ελλάδα που είναι ενταγμένο στο μεγαλύτερο Group οπτικών στην Ιταλία ( Italian Vista Group ). Ακόμη το κατάστημα μας είναι πιστοποιημένο με iso 9001:2008
Πλέον διαθέτουμε και τη δική μας μάρκα ( Leonardo by Milano ) σε σκελετούς οράσεως και ηλίου κατασκευασμένα στην Ιταλία με όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές και πιστοποιήσεις από την Ε.Ε.