Όροι χρήσης

Οι γενικοί όροι και προϋποθέσεις που διέπουν τις σχέσεις αγοράς μεταξύ των χρηστών του παρόντος διαδικτυακού τόπου, στο εξής “εσείς” και του optikapoupnara.com, στο εξής “εμείς” εταιρεία που εδρεύει στην Κοζάνη, Μακεδονομάχων 4, Τ.Κ. 50100. Αυτοί οι όροι και προϋποθέσεις αποσκοπούν στην προστασία των δικαιωμάτων του πελάτη καθώς και στην προστασία των δικαιωμάτων του optikapoupnara.com.

Στοιχεία εταιρείας

Επωνυμία: ΜΑΤΙΝΑ ΑΘ. ΠΟΥΠΝΑΡΑ Ε.Ε. ΑΦΜ: 092881141 ΔΟΥ: Κοζάνης Έδρα: Μακεδονομάχων 4, Κοζάνη, Τ.Κ. 50100 Αριθμός ΓΕΜΗ: 11247136000

Διαθεσιμότητα εμπορευμάτων

Υπάρχει περίπτωση να μην μπορούμε να παραδώσουμε ορισμένα προϊόντα σε κάποιες περιοχές και η επιλογή των προϊόντων που διατίθενται προς πώληση να διαφέρει από χώρα σε χώρα. Παρακαλούμε επιλέξτε τη σωστή χώρα παράδοσης ή συνδεθείτε κατά την έναρξη των αγορών σας προκειμένου να αποφευχθεί οποιαδήποτε σύγχυση.

Διατηρούμε το δικαίωμα να ακυρώσουμε την παραγγελία σας σε περίπτωση που :

  1. Έχουμε ανεπαρκή απόθεμα στα προϊόντα που έχετε παραγγείλει.
  2. Δεν παραδίδουμε στην περιοχή σας.
  3. Ένα ή περισσότερα από τα προϊόντα που παραγγείλατε είχε εγγραφεί με λάθος τιμή λόγο τυπογραφικού σφάλματος ή λάθους στα στοιχεία τιμολόγησης από εμάς και τους προμηθευτές μας.

Μόλις προχωρήσουμε σε ακύρωση της παραγγελίας σας, θα σας ενημερώσουμε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και θα πιστώσουμε τον λογαριασμό σας με το ποσό της παραγγελίας το συντομότερο δυνατό, έως και 30 ημέρες από την παραγγελία σας.

Το optikapoupnara.com δίνει ιδιαίτερη προσοχή όταν εισάγει πληροφορίες στην ιστοσελίδα σχετικά με τα χαρακτηριστικά των προϊόντων. Παρόλα αυτά το optikapoupnara.com δεν εγγυάται ότι η περιγραφή των προϊόντων είναι ακριβής, ολοκληρωμένη, πλήρως ενημερωμένη και αλάνθαστη.

Οι τιμές που αναγράφονται στην ιστοσελίδα μας είναι σε ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α 24%. Το συνολικό κόστος μιας παραγγελίας θα εμφανίζεται κατά την ολοκλήρωση της.

Εξυπηρέτηση & εμπορικές εγγυήσεις

Είμαστε στην διάθεση σας για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τα προϊόντα μας και για τις εγγυήσεις που προσφέρει κάθε εταιρεία. Σε περίπτωση βλάβης του προϊόντος, είναι θεμιτό να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας καθοδηγήσουμε αναλόγως. Μένουμε πιστοί στις αρχές μας, με τον πελάτη να είναι προτεραιότητα μας.

Παραγγελίες εντός/εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Παραγγελίες εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης πιθανό να υπόκεινται σε επιπλέον φόρους και δασμούς στη χώρα εισαγωγής τους. Αυτοί οι φόροι είναι ευθύνη του πελάτη.

Οι πελάτες εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης που είναι εγγεγραμμένοι στα μητρώα Φ.Π.Α και οι αγορές των οποίων χαρακτηρίζονται ως ενδοκοινοτική απόκτηση μπορεί να δικαιούνται μηδενικό (0) Φ.Π.Α.. Ως optikapoupnara.com διατηρούμε το δικαίωμα να τροποποιήσουμε τις τιμές κατά την κρίση μας για οποιοδήποτε προϊόν, πριν πραγματοποιηθεί και ολοκληρωθεί η παραγγελία σας.

Τρόποι πληρωμής

Το optikapoupnara.com σας προσφέρει τους εξής τρόπους πληρωμής :

Άμεση τραπεζική μεταφορά

Αντικαταβολή

Πληρωμή με κάρτα

Paypal

Τρόποι αποστολής

Τα προϊόντα αποστέλνονται το συντομότερο με την εταιρεία Speedex για την Ελλάδα, ενώ για τις υπόλοιπες χώρες η αποστολή γίνεται μέσω του ταχυδρομείου.

Ακύρωση παραγγελίας – Αντιμετώπιση παραπόνων

Οι πελάτες μας μπορούν να ακυρώσουν τις παραγγελίες τους και να επιστρέψουν τα εμπορεύματα ανά πάσα στιγμή εντός 14 εργάσιμων ημερών μετά την παράδοση αυτών.
Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με το προϊόν σας και επιθυμείτε να το επιστρέψετε, πρέπει να επικοινωνήσετε γραπτώς με το optikapoupnara.com, μέσα σε 14 ημέρες από την ημερομηνία παράδοσης τους, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο [email protected]. Τηλεφωνικές ακυρώσεις δεν γίνονται δεκτές.

Σε περίπτωση που ακυρώσετε την παραγγελία σας, θα πρέπει να επιστρέψετε τα ληφθέντα προϊόντα και θα σας πιστώσουμε το ποσό της παραγγελίας. Θα πρέπει να επιστρέψετε το προϊόν, την συσκευασία του και ότι άλλο έρχεται με το προϊόν θα πρέπει να είναι άθικτα και να επιστρέφονται με αυτό.
Σας ενημερώνουμε ότι το optikapoupnara.com δεν φέρει την ευθύνη σε περίπτωση απώλειας ή καταστροφής του προϊόντος κατά την μεταφορά της επιστροφής.
Εάν το προϊόν φθάσει κατεστραμμένο, θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Η αναφορά κατεστραμμένου προϊόντος πρέπει να υποβληθεί εντός 7 ημερών από την ημερομηνία αποστολής του.
Σε περίπτωση λάθος αποστολής προϊόντων, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας πριν μας επιστρέψετε το προϊόν για να κανονίσουμε την αλλαγή αυτού.
Παράδοση λανθασμένων προϊόντων πρέπει να αναφέρονται εντός 7 ημερών από την ημερομηνία αποστολής του.

Λογαριασμός χρήστη

Για να μπορέσετε να πραγματοποιήσετε μια αγορά μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος μας optikapoupnara.com, θα χρειαστεί είτε να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό που θα περιλαμβάνει το όνομα και τον κωδικό πρόσβασης, είτε να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας ως επισκέπτης χωρίς τη δημιουργία λογαριασμού. Έχετε την πλήρη ευθύνη ώστε να μείνουν τα στοιχεία σας ασφαλή, ακόμη συμφωνείτε να μας ειδοποιήσετε αμέσως σε περίπτωση παράνομης χρήσης του λογαριασμού ή παραβίασης του κωδικού σας. Μπορεί να θεωρηθείτε υπεύθυνος για οποιαδήποτε ζημία υπεστήκαμε ή οποιοσδήποτε άλλος χρήστης της σελίδας μας ως αποτέλεσμα της δικής παράλειψης να κρατήσετε τα στοιχεία του λογαριασμού σας ασφαλή.

Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κανενός την ταυτότητα, τον κωδικό πρόσβασης ή γενικά τον λογαριασμό του εάν δεν έχετε την συναίνεση από τον κάτοχο.

Πνευματικά δικαιώματα

Στο Κατάστημα περιλαμβάνεται υλικό πνευματικής ιδιοκτησίας που ανήκει στην Εταιρεία και προστατεύεται από το νόμο. Όλα τα περιεχόμενα του Καταστήματος αποτελούν υλικό πνευματικής ιδιοκτησία της Εταιρείας (ή τρίτων συμβληθέντων με αυτή) και προστατεύονται από την ελληνική και διεθνή νομοθεσία. Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή και αναμετάδοση του υλικού, χωρίς έγγραφη άδεια της Εταιρείας. Ειδικότερα, τα πνευματικά δικαιώματα του περιεχομένου του Καταστήματος, συμπεριλαμβανομένων, χωρίς περιορισμό, όλων των εγγράφων, των αρχείων, των κειμένων, των εικόνων, των γραφικών, των εξαρτημάτων και του κώδικα που περιέχεται σε αυτό καθώς και την γενική εικόνα του Καταστήματος, αποτελούν πνευματική και βιομηχανική ιδιοκτησία του Καταστήματος εκτός και αν ορίζεται διαφορετικά και προστατεύονται από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού κοινοτικού και διεθνούς δικαίου. Η εμφάνιση του υλικού αυτού στο Κατάστημα σε καμία περίπτωση δεν συνεπάγεται μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.

Το Κατάστημα εξουσιοδοτεί τους χρήστες να αντιγράψουν και να εκτυπώσουν αποσπάσματα ή έγγραφα από αυτήν την ιστοσελίδα (εκτός όσον αφορά περιεχόμενο που κατέχεται από τρίτο πρόσωπο και έχει καθοριστεί ως τέτοιο) για μη εμπορική χρήση από την πλευρά τους, δεδομένου ότι κάθε αντίγραφο ή απόσπασμα των εγγράφων αυτών ή των σελίδων που αποκτάται διατηρεί όλα τα πνευματικά δικαιώματα ή άλλες ανακοινώσεις ιδιοκτησίας και κάθε αποποίηση που εμπεριέχεται σε αυτές. Εκτός από αυτήν την περιορισμένη άδεια, τίποτα στο Κατάστημα δεν θα πρέπει να ερμηνεύεται ότι εγγυάται οποιοδήποτε άλλο δικαίωμα ή άδεια σχετικά με οποιοδήποτε πνευματικό δικαίωμα, ευρεσιτεχνία ή εμπορικό σήμα του Καταστήματος και της Εταιρείας ή οποιουδήποτε τρίτου μέρους. Όλα τα λογότυπα του Καταστήματος και τα εμπορικά σήματα του δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν ή να αναπαραχθούν χωρίς την πρότερη έγγραφη συναίνεση της Εταιρείας. Εκτός και αν ορίζεται διαφορετικά, η αντιγραφή για εμπορικούς σκοπούς, τροποποίηση ή αναπαραγωγή μέρους ή του συνόλου των περιεχομένων αυτής της ιστοσελίδας σε οποιαδήποτε μορφή, που να βασίζεται σε αυτήν και / ή στο περιεχόμενό της, ή η ενσωμάτωση σε άλλες ιστοσελίδες, των συστημάτων ηλεκτρονικής ανάκτησης, απαγορεύεται. Κανένας σύνδεσμος (link) στο Κατάστημα δεν μπορεί να συμπεριληφθεί σε οποιοδήποτε άλλη ιστοσελίδα χωρίς την πρότερη έγγραφη έγκριση της Εταιρείας.

Ασφάλεια πλοήγησης & συναλλαγών

Το optikapoupnara.com χρησιμοποιεί τεχνολογία και μέτρα ασφάλειας, κανόνες καθώς και άλλες διαδικασίες για να προστατέψει τα προσωπικά δεδομένα σας από οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, λανθασμένη χρήση, γνωστοποίηση, απώλεια ή καταστροφή. Για να διασφαλίσει την εμπιστευτικότητα των δεδομένων σας, το optikapoupnara.com χρησιμοποιεί επίσης firewalls (προγράμματα απαγόρευσης εισόδου) και προγράμματα προστασίας του κωδικού πρόσβασης σας, σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα της αγοράς. Είναι, παρόλα αυτά δική σας ευθύνη να διασφαλίσετε ότι ο ηλεκτρονικός υπολογιστής που χρησιμοποιείτε είναι επαρκώς ασφαλής και προστατεύεται κατά επικίνδυνου λογισμικού, όπως Trojan, ιών κλπ. Πρέπει να γνωρίζετε ότι χωρίς επαρκή μέτρα ασφάλειας (π.χ. ασφαλή ρύθμιση του browser σας, ενημερωμένο λογισμικό για ιούς, αποτελεσματικό firewall, μη χρήση λογισμικού από αμφίβολες πηγές, κλπ.) υπάρχει ο κίνδυνος τα δεδομένα καθώς και οι κωδικοί που χρησιμοποιείτε για να προστατέψετε την πρόσβαση στα δεδομένα σας, να γνωστοποιηθούν σε μη εξουσιοδοτημένα

Προσωπικά δεδομένα

Όλοι οι χρόνοι παράδοσης είναι μόνο εκτιμήσεις και αναγράφονται σε ημέρες. Τα προϊόντα θα παραδίδονται στη διεύθυνση που μας δίνετε κατά τη στιγμή της παραγγελία σας. Η παράδοση θα εκτελείται το συντομότερο δυνατό και αφού προηγηθεί έλεγχος αυτής, εντός 30 ημερών από την παραγγελία σας.
Παρακαλούμε σημειώστε ότι παραγγελίες που παραδίνονται εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή εκτός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου πιθανό να υπόκεινται σε επιπλέον φόρους και δασμούς στη χώρα εισαγωγής τους. Αυτοί οι φόροι και δασμοί είναι δική σας ευθύνη.

Αποδέχεστε και συμφωνείτε ότι δεσμεύεστε με την πολιτική μας όσο αφορά την προστασία των δεδομένων σας. Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα μας αναγνωρίζετε και συμφωνείτε ότι συναλλαγές μέσω διαδικτύου δεν είναι ποτέ εντελώς ιδιωτικά ή ασφαλή.

Οι παραπάνω όροι και προϋποθέσεις αφορούν μόνο την συγκεκριμένη ιστοσελίδα.
Το optikapoupnara.com δεν εγγυάται ότι το ηλεκτρονικό κατάστημα, οι servers ή τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τα οποία αποστέλλονται από το optikapoupnara.com δεν περιέχουν ιούς ή άλλα βλαπτικά στοιχεία. Το optikapoupnara.com δεν φέρει καμία ευθύνη για καταστροφές οποιασδήποτε μορφής που μπορούν να πραγματοποιηθούν από την χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος συμπεριλαμβανομένων, αλλά όχι περιορισμένων, σε άμεσες, έμμεσες, τυχαίες, συμπτωματικές και επακόλουθες.

Το optikapoupnara.com διατηρεί το δικαίωμα να κάνει οποιεσδήποτε αλλαγές στο ηλεκτρονικό κατάστημα την εμπορική της πολιτική και τους όρους χρήσης οποτεδήποτε κρίνει απαραίτητο .

Σε περίπτωση διαφωνίας την οποία δεν μπορέσουμε να λύσουμε αρχικά θα επιλύεται στα αρμόδια δικαστήρια.

Καλάθι αγορών

Κλείσιμο